Kamp Arena Medulin **

Na osunčanom poluotoku nedaleko Medulina smješten je istoimeni kamp, kamp Arena Medulin gdje stoljetne pinije zasjenjuju tlo kampa i stvaraju mjesto za obiteljski odmor i zajednička druženja.

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Uz parcele raznih kategorija za vaše šatore i kampere, u kampu Arena Medulin pronaći ćete i mobilne kućice Medulin – sea side i Medulin – two bedrooms smještene u hladovini borove šume, u čijim mirisima možete uživati s prostranih terasa mobilnih kućica.

RESTORANI I BAROVI

U à la carte restoranima kampa možete uživati u ribljim i mesnim specijalitetima, izvornoj istarskoj kuhinji i klasičnim brzim zalogajima. Nakon cjelodnevne zabave na moru odmorite se uz čašu osvježavajućeg pića u baru na plaži Barracuda, na samoj obali mora.

PLAŽE

Stjenovite i pješčane uvalice spuštaju se u bistro more, pozivajući na druženje tijekom cijeloga dana. No jedna je posebna. To je medulinska plaža Bijeca, jedina pješčana plaža u kampu Arena Medulin.

AKTIVNOSTI

Obilje zabave i aktivnosti za djecu čini kamp Arena Medulin idealnim za obiteljski odmor. Odaberite sport za zajedničko obiteljsko druženje – vodeni park, obiteljski park, pedaline ili stolni tenis. Pronađite zabavu u animacijskom programu za vas i vašu djecu! Od dječjih tematskih zabava do sportskih turnira – animacijski tim kampa Arena Medulin darovat će vam nezaboravne trenutke!