U 2019. godini kamp Aminess Park Mareda mijenja ime u Aminess Maravea Camping Resort

Saznajte koje vas novosti čekaju u Aminess Maravea Camping Resortu u 2019. godini!

Kamp Aminess Park Mareda, osim novog imena u 2019. godini svojim gostima donosi beskrajnu vodenu zabavu za sve generacije i osvaja prestižnu oznaku – ADAC Superplatz 2019!

Novosti u Aminess Maravea Camping Resortu u 2019.:

1

Novi kompleks bazena s uređenim sunčalištem

Osim plaže s Plavom zastavom na kojoj su dozvoljeni kućni ljubimci, infinity bazena i pet postojećih bazena u selima mobilnih kućica, od iduće godine u kampu vas očekuje novi kompleks bazena. Bazenski kompleks nalazit će se u središnjem dijelu kampa, tik do renoviranog restorana, a dostupan je svim gostima. Sastojat će se od tri bazena, od čega je jedan dječji bazen s malim toboganima i atrakcijama, a uređeno sunčalište postat će idealno mjesto za upijanje sunčevih zraka.

2

Novi moderan sanitarni čvor

Potpuno novi, moderno uređen i opremljen sanitarni čvor biti će na raspolaganju gostima za komforan boravak u kampu.

 

3

Prestižna oznaka – ADAC Superplatz 2019

U 2019. godini kampu je dodjeljeno najveće priznanje u svijetu europskog kampina od strane njemačkog autokluba ADAC-a. Najviša nagrada kvalitete koja obuhvaća sanitarnu opremljenost i uređenost parceli, opskrbe u kampu te dodatne sadržaje i aktivnosti kao i programe animacije od ove je godine u rukama Aminess Maravea Camping Resorta.

Novi kompleks bazena, moderan sanitarni čvor, luksuzne mobilne kućice odmah uz more i mnoštvo sportskih i animacijskih aktivnosti samo su dio onoga u čemu možete uživati u 2019. godini u Aminess Maravea Camping Resortu!

 

>> Pročitajte i novosti od 2018. godine: Aminess Maravea Camping Resort (ex. Kamp Aminess Park Mareda)****<<