Novosti u 2017. – Kamp Park Polidor

News-in-2017-Camping-Polidor

Od 2017. godine kamp Park Polidor donosi mnoštvo poboljšanja i noviteta – saznajte što vas očekuje!

NOVOSTI U KAMPU PARK POLIDOR U 2017.:

1

Novi bazenski kompleks unutar kampa

Najmlađi, ali i njihovi roditelji će svoje dane na odmoru provoditi na bazenskom kompleksu, gdje ih očekuju dva nova bazena, atrakcije i bar u bazenu za odrasle.

Kompleks se sastoji od dva bazena:

  • Bazen za odrasle, za iskusnije željne plivanja, dubine 1,35 m i veličine 89 m2, u kojem će se nalaziti i bar
  • Dječji bazen, za sve koji se prvi put susreću s plivanjem, dubine 0,30 m i veličine 70 m2, obogaćen raznim atrakcijama za djecu

Oba bazena su punjena slatkom vodom i okružena su prostorom za sunčanje i ležaljkama.

 

2

Novi Glamping Village

Potpuni doživljaj glampinga od 2017. moguć je i u kampu Park Polidor. Glamping Village u Park Polidoru sastojat će se od 6 glamping šatora i 6 glamping soba. Uređeni u drvenom stilu, sobe i šatori Glamping Villagea pružit će sve potrebno za odmor i opuštanje u prirodi.

        Glamping šator

  • Open space dnevni boravak s kuhinjom, prostrana i natkrivena terasa, spavaća soba s bračnim krevetom, dječja soba s krevetima na kat, kupaonica s tušem
  • Kvadratura: 30 m2

 

        Glamping soba

  • Bračni krevet, Tv, noćni ormarići, panoramski prozor
  • Kvadratura: 13,5 m2

 

 

3

Nove Polidor Premium mobilne kućice

Novih 7 potpuno opremljenih mobilnih kućica upoznat će vas sa svim čarima mora, valova i sunca. Uređene u surferskom stilu, s prostranim natkrivenim terasama, mobilne kućice Polidor Premium idealne su za sve zaljubljenike u more i sport.

Bogatu vodenu zabavu ćete od 2017. pronaći i u kampu Park Polidor. Mobilna kućica, glamping šator, glamping room ili parcela – odaberite svoj smještaj i uživajte u svemu što kamp Park Polidor nudi!

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.