Novosti u 2016. – Camping Resort Lanterna

Camping-Resort-Lanterna-News-2016

Od 2016. godine Camping Resort Lanterna postaje obiteljski kamp sa 4* i donosi mnoštvo noviteta i poboljšanja – saznajte što vas očekuje!

Novosti u Camping Resort Lanterna u 2016. :

1

Novi obiteljski vodeni park s toboganima i atrakcijama za djecu

Najmlađi će svoje dane na odmoru provoditi u novoizgrađenom vodenom parku, gdje ih očekuju četiri renovirana bazena, dječji bazen, tobogani i gusarski brod kao glavne atrakcije. Zabava za cijelu obitelj je zagarantirana!

 

2

Preuređenje glavnog bazena uz obalu 

 

3

Nova pješčana plaža Adria s beach barom 

Želite li se opustiti na suncu, zaigrati vodene igre u plićaku ili ispijati najdraže ljetno piće uz more – sve to možete na novoj pješčanoj plaži Adria. Okušajte se i u izgradnji pješčanih dvoraca!

 

4

Novi caffe bar Caffe Belvedere 

Ispijanje jutarnje kave u Caffe Belvederu obilježiti će vaša jutra. Jutarnji mir i tišina, pogled na more i Novigrad – ima li boljeg početka dana?

 

5

Novi Mediterranean Garden Premium Village

Provedite svoj odmor okruženi umirujućim mirisom lavande, ružmarina i smokve. Novih 50 prostranih i potpuno opremljenih mobilnih kućica s natkrivenim terasama i roštiljem smještenih u mediteranskom vrtu u neposrednoj blizini vodenog parka idealan su odabir za odmor na Jadranu.

 

6

Novi Marine Village

Novih 69 potpuno opremljenih mobilnih kućica upoznati će vas sa svim čarima malih ribarskih sela u Istri. Uređene u ribarskom stilu, s natkrivenim terasama, mobilne kućice Marine Villagea savršene su za obitelji s djecom.

 

7

Novih sedam glamping šatora u Glamping Village

Već postojeći Glamping Village upotpuniti će se dodatnim šatorima – Camping Resort Lanterna postat će dom za čak sedam novih.

 

8

Preuređenje 16 Standard u Comfort parcele

 

9

Renovacija tri sanitarna čvora

 

10

Preuređenje recepcije

 

Već se vidite u vodenom parku s djecom? A pješčana plaža Adria vas je već osvojila? Željeli biste sve i doživjeti? Možete – odaberite Camping Resort Lanterna za svoj sljedeći odmor!

 

 

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.