Kamp Ulika Rovinj****

Kamp Ulika Rovinj poseban je po mnogočemu. Potpuno personalizirana usluga, opušteno i mirno okruženje, vrhunski gourmet restoran, nove B&B suite mobilne kućice za parove osnovna su obilježja ovog mini 4* resorta.

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 123
  • Površina: 0,7ha
  • Tip kampa: Mini Kamp
  • Sezona: III - XI
  • Parcele: 28
  • Mobilne kućice: 12
  • Wifi Gratis

Kada želite boraviti u kampu Kamp Ulika Rovinj?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Potpuno uređene, sve parcele u kampu Ulika Rovinj su ograđene živicom i raspolažu priključkom na struju. Pojedine su smještene pod krošnjom starih maslina i osim priključka na struju pronaći ćete i onaj za vodu. Sanitarni čvor kampa suvremeno je opremljen tuševima, umivaonicima, prostorom za pranje rublja gdje je na raspolaganju i perilica rublja, te sanitarijama za osobe s invaliditetom. Vrhunski opremljene B&B suite mobilne kućice savršene su za parove koji teže mirnom i opuštajućem odmoru u prirodi. Uživajte u doručku na prostranoj intimnoj terasi svog suitea i opustite se na ležaljkama u ograđenom vrtu kućice. Za sve one koji traže mobilnu kućicu za 4 osobe, u kampu Ulika Rovinj pronaći ćete dvije mobilne kućice Adria, potpuno opremljene s dvije sobe, kuhinjom i kupaonicom.

  • NOVO OD 2018: Nove B&B Suite mobilne kućice za dvoje s doručkom

RESTORANI I BAROVI

Svježe lokalne namirnice, okus Mediterana i renomirana vina obilježja su restorana Barba Danilo Gourmet/Wine bar. Osim u vrhunskim delicijama gourmet restorana, u kampu Ulika Rovinj možete uživati u degustaciji istarskih vina i maslinovog ulja – u novootvorenoj kušaoni vina i ulja. Za dobar početak dana izuzetno je važan doručak – u kampu Ulika Rovinj će vam dostaviti piknik košaru s najvažnijim obrokom u danu na vašu parcelu ili u mobilnu kućicu.

PLAŽE I BAZENI

Mjesto za cjelodnevno opuštanje bazen je kampa Ulika Rovinj, oko kojega je stvoren prostor otvorenog dnevnog boravka. Tu ćete pronaći relax zonu s ležaljkama, odvojenim separeima za uživanje u suncu te lounge prostorom za opuštanje ili uživanje u ukusnom zalogajima. Svi koji svoj dan žele provesti na plaži, pronaći će šljunčanu plažu udaljenu 600m od kampa.

AKTIVNOSTI

Kako god vi zamišljali svoj odmor, u kamp Ulika Rovinj zasigurno imaju nešto za vas. Prepustite se concierge teamu kampa koji će vam organizirati izlet u Veneciju ili degustaciju istarskih vina, rezervirati stol u željenom restoranu i preporučiti što pogledati i doživjeti u Istri.

Prikaži više