Polidor-Family-Camping-Funtana-Beach

Obiteljski resort na zapadnoj obali Istre donosi poboljšanja i nove sadržaje za djecu i odrasle u 2022. godini.

Polidor Family Camping Resort ove godine poseban naglasak stavlja na dodatne sadržaje za svoje posjetitelje. Djeca i odrasli imat će priliku uživati u novim aktivnostima i sadržajima koji će upotpuniti obiteljski odmor i time osigurati nove uspomene.

 

ZA ODRASLE

Grill zona sa sanitarnim čvorom

S novom sezonom stiže i novo mjesto druženja i okupljanja. Grill zona sa sanitarnim čvorom sadrži dva velika, natkrivena roštilja sa prostorom za pripremanje hrane. Družite se sa obitelji ili upoznajte nove prijatelje u zoni koja spaja ljude i stvara poznanstva.

Sa druge strane zone nalazi se i potpuno novi sanitarni čvor. Sadrži dva sudopera i dva wc-a te četiri umivaonika i četiri tuš kabine. Time se stvaraju manje gužve na sanitarnim čvorovima i omogućava bolje iskustvo za posjetitelje resorta.

 

*Neke fotografije su informativnog karaktera

Wellness studio

Potpuno nov wellness kutak za sve ljubitelje relaksacije. Opremljen wellness studio stiže na jesen 2022. te time najavljuje zimsku sezonu. Vanjski prostor sa ležaljkama u zelenilu omogućit će bijeg i privatnost kada ju zatrebate. A unutarnje uređenje, sa hidromasažnom kadom i zonom za opuštanje, pruža osjećaj luksuznog odmora kakvog zaslužujete.

 

Prilagođenost osobama s invaliditetom

Olakšano kretanje omogućeno je popločanom pješačkom zonom i transfernim vozilom koje vozi goste na plažu prilagođenu osobama s invaliditetom. Također, ulazi u recepciju i višenamjensku zgradu prilagođeni su blagim nagibom, kao i prilaz restoranu kampa te pristup sunčalištu uz bazen. U sanitarnim čvorovima nalaze se toaleti sa tuševima prilagođenima osobama s invaliditetom.

 

D’OR Beach Club

Novi imidž Polidor Beach Cluba donosi još više zabave u 2022. godini. Poboljšan izgled, kvaliteta na vrhunskom nivou i novi naziv D’OR Beach Club garancija su za nezaboravne ljetne noći i dnevne zabave po čemu je ovo mjesto poznato.

 

 

ZA DJECU

Animacija & škola plivanja

Od sada Polidor Family Camping Resort nudi animaciju za djecu tri dana u tjednu. Druženje sa vršnjacima, kreativne  i edukativne radionice te razne igre zabavljat će vašu djecu dok vi nesmetano uživate u ostalim pogodnostima kampa.

Isto tako, velika novost je škola plivanja u kampu. Djeca koja nisu imala priliku naučiti plivati, sada uz ovlaštenog trenera mogu steći novu vještinu i pritom se dobro zabaviti sa vršnjacima.

Dječje kino

Idealan kutak za kišne dane ili slobodne večeri. Nakon aktivnog popodneva na plaži i bazenu, vaša djeca se mogu opustiti s prijateljima koje su stekli, u našem malom kinu koje je namijenjeno samo njima. Interakcija sa vršnjacima uz zabavnu filmsku večer ostat će vašoj djeci zauvijek u sjećanju.

 

Dodatni sadržaji i konstantna poboljšanja za sve posjetitelje opravdavaju status ovog nagrađivanog kampa. Polidor Family Camping Resort, smješten u zelenoj oazi naselja Funtana, kamp je na vrhunskom nivou koji brine o zadovoljstvu svojih gostiju i kvaliteti ponude iz godine u godinu.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.