Mobilne kućice na Jadranu

Veseli vas pomisao na cjelodnevni boravak na svježem zraku, bosonogo šetanje svježe pokošenom travom i ljeti bi najradije spavali na plaži, ali boravak u šatoru jednostavno nije za vas? A da pokušate s mobilnim kućicama? Na Jadranu, naravno!

Nezamjenjiva tišina i hladnoća šume u vrućim ljetnim mjesecima, intimna atmosfera i stalni kontakt s prirodom blagodati su kampiranja koje možete doživjeti odaberete li mobilnu kućicu za svoj godišnji odmor. Neka vas probudi more – ono će vas pratiti cijeli odmor. Doručkujte na privatnoj terasi svoje mobilne kućice s koje se pruža pogled na more, a dan ispunite mnoštvom sadržaja koje je uvijek vezano uz more.

Mobilne kućice u Istri

Tematska sela mobilnih kućica u Istri


Atraktivne mobilne kućice uronjene u mediteransko zelenilo Istre pružiti će vam potpuni komfor i nadomjestiti udobnost doma.

Vrhunski opremljene svim sadržajima za odmor, mobilne kućice pojedinih kampova Istre nude vlastiti bazen, hidromasažnu kadu, sunčalište s ležaljkama i roštilj, dječje igralište. Jedinstvena priča o mobilnih kućicama u Istri podignuta je na višu razinu.

Više o mobilnim kućicama u Istri

Mobilne kućice na Kvarneru

Za osjećaj vlastitog doma i na Kvarneru


Na vrhunskim lokacijama u kampu – odmah uz more ili u borovoj šumi, mobilne kućice Kvarnera osiguravaju jedinstveni doživljaj prirode.

Kampiranje nikad nije bilo jednostavnije – sa sobom na odmor ne morate nositi nikakvu opremu! Moderne mobilne kućice opremljene svim sadržajem za suvremeni odmor pružiti će vam boravak u kampu na malo drugačiji način.

Više o mobilnim kućicama na Kvarneru

Mobilne kućice u Dalmaciji

Vrhunska udobnost okružena prirodom Dalmacije


Lagodan odmor u prirodi, uz umirujući šum i miris mora? Udobnost i komfor vlastitog doma? Uživajte u ovom nezamislivom spoju u mobilnim kućicama Dalmacije.

Suvremeno opremljene modernim sadržajem, klimatizacijom, WiFi-em i SAT TV-om savršen su odabir za odmor u miru i prirodi. Opustite se na prostranoj terasi s koje se pruža pogled na dalmatinske otoke uronjene u more i uživajte u zajedničkim trenutcima.

Više o mobilnim kućicama u Dalmaciji

Mobilne kućice u Dubrovniku

Drugačiji doživljaj kampiranja u Dubrovniku


Želite provesti svoj odmor u gradu, ali vas veseli i pomisao na boravak u prirodi? Spavanje u šatoru nije za vas i tražite alternativu za hotel? Pokušajte s mobilnim kućicama u Dubrovniku!

Mobilne kućoce smještene u neposrednoj blizini starogradske jezgre grada Dubrovnika, idealne za boravak parova ili obitelji s djecom. Dovoljno je izaći na terasu i uživati u toplim ljetnim večerima.

Više o mobilnim kućicama u Dubrovniku