Noa Glamping Resort

Na poznatoj plaži Zrće nalazi se Noa Glamping Resort, luksuzni 4* resort mobilnih kućica idealan za boravak svih željnih zabave i vrhunskog provoda. Zamišljen kao eko resort, raspolaže ekološki održivim mobilnim kućicama i vilama.

  • Kapacitet: 300
  • Površina: 20ha
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: VI - IX
  • Mobilne kućice: 50
  • Wifi Gratis

Kada želite boraviti u kampu Noa Glamping Resort?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

SMJEŠTAJ

Uz neposrednu blizinu plaže Zrće rasprostranjeno je 50 modernih i vrhunski uređenih mobilnih kućica. Sve su mobilne kućice proizvedene od prirodnih materijala, a opremljene su s dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom. Dodatna posebnost mobilnih kućica Noa Glamping Resorta je velika natkrivena terasa i privatni bazen, ali i oprema za roštilj! Isprepletenost luksuza i ekološke održivosti pronaći ćete na svakom koraku ovog resorta – od ekološki prihvatljivih materijala izgradnje mobilnih kućica, solarnih panela, bio jama pa sve do električnih automobila kojima se gosti prevoze od parkinga do njihovih mobilnih kućica.

RESTORANI I BAROVI

Gastronomsku ponudu resorta pronaći ćete na obližnjoj plaži Zrće, gdje možete uživati u zabavama brojnih beach barova, koji će vas ugostiti u svako doba dana i noći. Prepustite se zabavi i ugodnom ambijentu svakog beach bara plaže Zrće. Uz beach barove, pronaći ćete i restorane i fast food objekte.

PLAŽE I BAZENI

Na svega 50 m od Noa Glamping Resorta nalazi se duga šljunčana plaža Zrće, na kojoj osim u zabavi možete se i okušati u raznim sportskim aktivnostima ili se opustiti na ležaljkama. Osim u vodenoj zabavi na plaži Zrće, gosti Noa Glamping Resorta mogu uživati i u vlastitom privatnom bazenu na terasi svoje mobilne kućice!

AKTIVNOSTI

Brojne su aktivnosti koje vas očekuju na plaži Zrće. Adrenalinski sportovi poput bungee jumpinga, razne vodene aktivnosti poput vožnje jet skija i surfanja samo su neki od njih!

Prikaži više