Istra Sunny Naturist Camping by Valamar **

U hladu šume hrasta crnike u blizini mjesta Funtane prostire se naturistički kamp Istra, gdje prostrane parcele pružaju osjećaj privatnosti i mira. Pogled na pučinu i otočiće u spoju s mirisnom vegetacijom i bistrim morem stvorili su jamstvo opuštenog odmora u izravnom doticaju s prirodom.

PARCELE

Prostrane parcele svojim položajem u kampu i opremljenošću pružaju osjećaj spokoja i privatnosti te spektakularne poglede na more i otoke koji se pružaju pred kampom. Jedinstven osjećaj naturističkog kampiranja doživjet ćete na nekoj od 1.006 parcela, smještenih na kaskadnim terenima kampa. Veliki broj sanitarnih čvorova nalazi se u blizini parcela i, osim osnovnih usluga, nudi i prostor za presvlačenje beba, prostor za kupanje pasa i prostor za pranje posuđa.

  • NOVO U 2018: Nove Mega Luxury, Luxury Mare i Comfort Mare parcele

RESTORANI I BAROVI

Kušajte raznovrsne mediteranske specijalitete u à la carte restoranu Skipper i uživajte u zalasku sunca uz vruću pizzu u pizzeriji Danijela. Ljeto je idealno vrijeme za roštilj! Isprobajte roštilj u grill restoranu Punta, i uz vrhunsko meso kušajte svježe mediteranske salate.

PLAŽE

Opustite se u hladu hrasta ili se zabavite u vodenim sportovima na 1.500 metara dugoj šljunčanoj i popločenoj plaži iznad koje se vijori Plava zastava. Provedite ljetne dane u zabavi sa svojima najmlađima na plaži posebno uređenoj za njih. Želite povesti i svoje kućne ljubimce na odmor? I za njih su osigurana posebno označena mjesta gdje mogu potražiti ljetno osvježenje.

AKTIVNOSTI

Velik izbor aktivnosti za sve uzraste u zabavnom okruženju osigurat će animacijski tim kampa, s kojim možete sudjelovati u kreativnim radionicama, sportskim natjecanjima ili školi hrvatskoga jezika. S jutarnjom gimnastikom možete započeti dan, zatim zaigrati odbojku na pijesku s društvom poslijepodne i se okušati u jedrenju. Zabavite se s cijelom obitelji na folklornim i drugim večernjim priredbama!