Kamp Village Zrmanja****

Čuvajući duh starih vremena, kamp Village Zrmanja pruža sve blagodati odmora u netaknutoj prirodi. Na samo 40ak kilometara od Zadra, ovo je mjesto kao stvoreno za bijeg od svakodnevice i uživanje u bezbrojnim avanturističkim aktivnostima tijekom cijele godine!

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 120
  • Površina: 1ha
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: I - XII
  • Parcele: 4
  • Mobilne kućice: 10
  • Wifi Gratis

Kada želite boraviti u kampu Kamp Village Zrmanja?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

U malom, obiteljskom kampu Village Zrmanja svi su gosti dobrodošli – oni sa šatorima, kamperima ili kamp-prikolicama. Na površini od 3 ha rasprostranjene su parcele opremljene priključkom električne energije, dok pojedine imaju i priključak vode i odvodnje. Moderno i suvremeno uređen, sanitarni čvor opremljen je zahodima za djecu, perilicama i sušilicama rublja, te prostorom za kupanje kućnih ljubimaca. Uživajte sve pogodnosti boravka u mobilnim kućicama Glamour i Dalmatia. Stvorene da svojim komforom pruže osjećaj vlastitog doma, idealne su za boravak u svako godišnje doba.

RESTORANI I BAROVI

Uživajte okuse domaće kuhinje – u seoskom gospodarstvu Mićanovi dvori možete kušati birana jela dalmatinske kuhinje spravljena na tradicionalan način. Pršut i sir, likeri i rakije, jela ispod peke samo su dio ove raznovrsne ponude. Pridružite se organiziranoj degustaciji vina, sira, rakija i drugih delicija izgubljenog vremena.

BAZEN

Iako udaljen od mora, kamp Village Zrmanja svojim je gostima osigurao vodeno osvježenje. Uz kamp parcele pronaći ćete veliki bazen sa sunčalištem i barom. Okružen stablima mediteranskog drveća, bazen u kampu je idealno mjesto za opuštanje, ali i zabavu s obitelji i prijateljima!

AKTIVNOSTI

Za mnoge je aktivan odmor najbolji odmor. Ako ste i vi istog mišljenja, onda je kamp Village Zrmanja najbolji izbor. Biciklističke ture kanjonom Zrmanje, planinarenje i pješačenje po Velebitu, jahanje, rafting i kajaking po rijeci Zrmanji samo su neke od adrenalinskih aktivnosti koje ćete pronaći u kampu!

Prikaži više