Jezera Lovišća, Murter: besplatno kampiranje za kraj sezone

Campsite-Jezera-Lovisca-Beach-View-From-Above-I

Kamp Jezera Lovišća na Murteru odlučio je produžiti sezonu do 3. studenog. Tijekom tog posljednjeg tjedna kamp nudi besplatno kampiranje.

Ovaj kamp nalazi se na istočnoj strani otoka, samo jedan kilometar od pokretnog mosta u Tisnom. Riječ je o kampu srednje veličine, popularnom među obiteljima ljeti. Kamp je miran, nudi suvremeno opremljene sanitarne čvorove te mnogo hlada u kampu i na plažama. Tomu u prilog ide i orijentacija zaljeva prema istoku.

Besplatno kampiranje

Kamp je inače otvoren do sredine listopada, no ove je godine odlučio produžiti sezonu. U tjednu od 28. listopada do 3. studenog kamp svim gostima nudi besplatno kampiranje na parcelama. Ova ponuda postala je tradicija kampa, koji tako zahvaljuje svim gostima koji svake sezone rado posjećuju otok Murter. Ponuda vrijedi za sve parcele, čak i one uz more te uključuje struju, a broj gostiju nije ograničen. Bit će vam naplaćena samo boravišna pristojba (1,3 €).

Ove godine u gornji dio kampa dodane su dodatne mobilne kućice za 4 do 6 osoba, a kamp nudi i apartmane. Cijene za posljednji tjedan (26. listopada do 2. studenog) kreću od 458,40 € za apartmane te 514,40 € za mobilne kućice.

Kamp se nalazi uz šljunčanu plažu, nudi sportski centar (s terenima za nogomet, košarku, tenis i minigolf), dječje igralište i obalnu stazu koja vodi sve do Betine i grada Murtera na sjeveru otoka, savršenu za bicikliranje. U kampu su vam na raspolaganju i trgovina, restoran i beach bar.

U listopadu se u kampu organizira i berba maslina. Pridružite se ovom događaju i proslavite kraj sezone s osobljem kampa.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.