Renovirani restoran s izvrsnom uslugom polupansiona u kampu Zaton Holiday Resort u 2019

Renovirani restoran s izvrsnom uslugom polupansiona, novi suvremeni sanitarni čvor i jedinstveni sustav plaćanja u kampu Zaton Holiday Resort u 2019.!

*Neke od fotografija su informativnog karaktera

Potpuno obnovljeni restoran kampa proširen je kako bi mogao ugostiti još više gostiju i ponuditi raznovrsniju ponudu jela i pića. Novi moderan sanitarni čvor s brojnim prostorijama za bezbrižno iskustvo kampiranja te bezgotovinski sustav plaćanja „E wallet“ samo su neke od novosti koje vam kamp Zaton Holiday Resort ove godine donosi! Saznajte što vas sve očekuje u 2019 godini!

Novosti u kampu Zaton Holiday Resort u 2019:

1

Obnovljeni restoran s proširenom ponudom usluge doručka i polupansiona

Od 2019. godine u novoobnovljenom restoranu kampa možete uživati u proširenoj ponudi ukusnih jela pripremljenih uživo. Na vašem raspolaganju stoje usluge polupansiona s uključenim pićima i usluge doručka koje će zadovoljiti vaše potrebe za odličnim početkom dana, kao i za opuštajućom večerom u društvu vaših najdražih.

  • Posluživanje doručka između 07.15 h i 10.30 h ; širok izbor pekarskih i mliječnih proizvoda, svježeg voća i povrća i jela pripremljenih uživo
  • Posluživanje večere između 18.00 h i 21:30 h ; raznovrsna ponuda specijaliteta u više slijedova također pripremljenih uživo

2

Novi sanitarni čvor

Suvremeno opremljen sanitarni čvor tradicionalne je dalmatinske arhitekture koja slavi kulturno i povijesno nasljeđe regije dok vam istovremeno pruža brojne usluge modernog i bezbrižnog kampiranja. Njegove prostorije prilagođene su starijim osobama i osobama s invaliditetom, a sastoje se od:

  • 8 obiteljskih kupaonica uz mogućnost privatnog najma
  • 12 smart tuš kabina
  • Grijane unutarnje zone i nove sanitarne zone za djecu spojenu s igralištem
  • Središnje zone sa zelenilom i vodenim igrama
  • Funkcionalne zone za pranje posuđa te zona za sušenje rublja koja raspolaže perilicama rublja, sušilicama i kutom za peglanje
  • Najam hladnjaka

 

 

3

Ewallet sustav plaćanja

Sigurno i jednostavno bezgotovinsko plaćanje omogućit će vam jednostavnije i brže korištenje mnogobrojnih, posebno označenih, usluga kampa. Od 2019. godine, plaćanja u trgovinama i restoranima kampa, te pristup bazenskom kompleksu biti će moguć uz pomoć digitalne narukvice koja će potpuno zamijeniti kartično i gotovinsko plaćanje.

 

Novi moderan sanitarni čvor, usluga polupansiona i doručka te bezgotovinsko plaćanje Ewallet čine kamp Zaton Holiday Resort idealnim odabirom za vaš kamping odmor u 2019. godini!

 

>> Pročitajte i novosti od 2018. godine: kamp Zaton Holiday Resort ****<<