Novosti 2023. u kampovima u Italiji

camping-roma-capitol-pool

Donosimo pregled investicija u talijanskim kampovima. Grade se novi bazenski kompleksi, renovira infrastruktura, uređuju plaže te dodaju novi sadržaji. Brojni kampovi u Italiji spremno dočekuju novu sezonu, pružajući svojim posjetiteljima još bolji doživljaj kampiranja te uživanja u suncu i moru.

Kamp Roma Capitol****, Lazio

Novi vodeni park ”Central”

*Fotografije su informativnog karaktera

Potpuno novi olimpijski bazen te spray park grade se u sklopu vodenog parka u kampu Roma Capitol. Ogroman kompleks za užitak i zabavu namijenjen svim posjetiteljima. Na površini od 11 500 m² nalaze se čak 3 bazena te popločano sunčalište.

Olimpijski bazen, wellness bazen sa vodenim mlaznicama i hidromasažom te dječji bazen sa toboganima pružaju ponešto za svakoga. Ostanite u formi i iskoristite olimpijski bazen za trening nakon kojeg se možete opustiti u wellness bazenu. Vašoj djeci je za to vrijeme zabava zagarantirana u dječjem spray parku sa toboganima, koji je pod nadzorom visokokvalificiranih spasilaca.

Ostale novosti kampa

 • Bar Colosseo unutar vodenog parka
 • Bazar unutar tržnice
 • Popločavanje glavnih prometnica
 • Nove zone ekološkog odvajanja otpada

 

Kamp Centro Vacanze Isuledda****, Sardinija

*Fotografije su informativnog karaktera

 • Bar na plaži Spiagga Bianca sprema lagana jela te poslužuje osvježavajuća pića i sladolede
 • Slastičarnica sa sladoledom domaće izrade
 • Novi sanitarni čvorovi
 • Nova trgovina
 • Baia Boutique – Beach Shop
 • Novo vanjsko igralište

 

Camping Village Capo d’Orso***, Sardinija

Novi bazenski kompleks

*Fotografije su informativnog karaktera

Potpuno nov bazenski kompleks gradi se u središnjem dijelu kampa. Smješten u neposrednoj blizini recepcije, tržnice, bara i pizzerije. Kompleks se sastoji od dva bazena na dvije različite razine, a kojih je jedan bazen poluolimpijski. Rekreativna zabava ovime je dovedena na novu razinu u kampu Camping Village Capo d’Orso.

Ostali noviteti kampa

 • Bar uz bazen
 • Igralište na novoj lokaciji
 • Novi sanitarni čvor
 • Scenski prostor i amfiteatar
 • Obnovljeno nogometno igralište
 • Padel teren

 

Camping Village Mare Pineta****, Friuli – Venezia Giulia

Novi apartmani Residence Baia Rilke

*Fotografije su informativnog karaktera

Renoviranje postojeće povijesne vile uključuje izgradnju 6 stanova, sa pristupom sa zajedničkog središnjeg stubišta i liftom na tri razine. Svaki apartman će se sastojati od velikog dnevnog boravka s kuhinjom i kaučom na razvlačenje, dvije dvokrevetne spavaće sobe od kojih jedna s pripadajućom kupaonicom te još jedna odvojena kupaonica.

Iz prizemlja moći će se pristupiti ​vrtu koji okružuje vilu, dok će stanovi na katovima imati balkone. Stil vile je tradicionalan. Vanjski dio vile biti će obložen kamenom Aurisina, koji je već prisutan u obližnjim građevinama.

Uredi unutar kampa

Zgrada uredske namjene proširit će se izgradnjom novog kata. U prizemlju će se nalaziti poslovni prostor za urede, sa pripadajućom garderobom i kupaonicom. Prostrana sala za sastanke bit će napravljena na prvom katu, a čitava zgrade izgledom će i materijom izrade pratiti ostale građevine unutar kampa.

Ostale novosti u kampu

 • Dodana je vanjska terasa s vratima u mobilnoj kućici Baia Comfort – idealan izbor za goste sa kućnim ljubimcima

 

Camping Village San Nicola****, Apulia

 • Igrališta za mali nogomet i tenis – obnova igrališta dostupnih gostima i animaciji
 • Plaža za pse – opremljena plaža namijenjena gostima s kućnim ljubimcima
 • U planu je i igralište za odbojku na pijesku

 

Camping Village Baia Blu La Tortuga****, Sardinija

Nova slastičarnica

*Fotografije su informativnog karaktera

Uputite se u potpuno novu slastičarnicu i zasladite sladoledom domaće izrade. Osvježenje potražite i u pićima koje ova slastičarnica nudi te se odmorite u hladu terase ili upijajte sunčeve zrake na krovnoj terasi objekta.

 

Camping Village Cavallino****, Veneto

Spa centar ”Panta Rei”

Uputite se u novi spa centar Panta Rei. Ondje se nalazi unutarnji bazen te zona s ležaljkama za opuštanje. Bukirajte saunu ili masažu u opuštajućem spa centru s pogledom na more i kamp.

Gastronomija – Baia Taste

U kampu Camping Village Cavallino otvara se trgovina s autohtonim talijanskim proizvodima. Originalni okusi Italije dočekat će vas u trgovini ”Baia Taste”. Tamo možete degustirati i kupiti tradicionalne talijanske specijalitete i vina.

Sala za sastanke

Od sada u kampu možete držati manje konferencije i sastanke u posebno opremljenoj poslovnoj sali za sastanke. Opremljena i elegantna prozračna prostorija nudi pozamašan broj sjedećih mjesta.

 

Italija uvijek je bila sinonim za uživanje u hrani te opuštanje na suncu i zlatnim pješčanim plažama. Sada tome možemo pridodati vrhunsku opremljenost i sadržaj kampova koji će dodatno obogatiti vaš boravak.

 

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.