Novosti u 2017. – Kamp Mon Perin

News-in-2017-Camping-Mon-Perin

U 2017. donosi mnoštvo noviteta i poboljšanja – saznajte što vas očekuje!

 

NOVOSTI KAMPA MON PERIN U 2017. :

Obnova svih sanitarnih čvorova, uređenje parcela, postavljanje novih mobilnih kućica, novo sunčalište, nova recepcija i restoran Porto Buso, dječja igrališta i hortikulturno uređenje prostora neki su od noviteta zbog kojih je kamp Mon Perin u 2016. godini okrunjen sa 4 zvjezdice. Osim novim izgledom, kamp Mon Perin pažnju plijeni i brojnim sadržajima – škole jahanja i ronjenja, kino na otvorenom, vlakić u kampu te vrt sa sezonskim voćem i povrćem. Kako bi vaš kamping odmor u kampu Mon Perin bio ispunjen i potpun, brojna unapređenja i poboljšanja nastavljaju se i u 2017. godini.

1

Nove parcele u kampu

U dijelu nekadašnjeg kampa Colone, uređeno je 80 novih parcela koje raspolažu standardnim priključkom električne energije, ali i priključkom vode, odvodnje i WiFija.

 

2

Nove mobilne kućice

Drugačiji doživljaj kampiranja, dočekat će vas u području nekadašnjeg kampa San Polo u 20 novih mobilnih kućica. Zbog različite kvadrature, od 32, 40 i 50 kvadrata, nove su kućice idealan odabir za obiteljski odmor s djecom ili pak romantični bijeg u dvoje.

3

Vodeni park

Zabava u kampu Mon Perin se podiže na novu razinu. Jer nema većeg veselja za djecu od ljetne vodene zabave! Najmlađi će biti oduševljeni novim vodenim parkom s malim bazenom za djecu i atrakcijama gdje njihovom veselju neće biti kraja. Za roditelje je uz vodeni park osigurano opuštanje na novoizgrađenom sunčalištu, ili pak u obližnjem beach baru Babaloo.

4

Dodatna pomoćna recepcija

 

5

Hortikulturno uređenje kampa

 

Da suvenir s odmora može biti i onaj poseban doživljaj koji nosite sa sobom doma pobrinuli su se u kampu Mon Perin. Odaberite nove prostrane mobilne kućice i uživajte u svakom danu svog zasluženog odmora!

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.