Novosti u 2017. – Kamp Zaton Holiday Resort

News-in-2017-Zaton-Holiday-Resort

U 2017. godini Zaton Holiday Resort će dočekati svoje goste s potpuno obnovljenim bazenskim kompleksom!

Vodeni doživljaj u Zaton Holiday Resortu se diže na novu razinu! Pronađite zabavu, prskanje, smijeh i veselje na potpuno obnovljenom bazenskom kompleksu s mnoštvom atrakcija i dodatnih sadržaja.

Bazenski kompleks Zaton Holiday Resorta sastoji se od:

  • 2 obnovljena postojeća bazena: bazen za odrasle, dubine 1,30 m i površine 825 m2 i bazen za djecu, dubine 0,30 m i površine 340 m2
  • 3 wellness bazena s hidromasažnim ležaljkama, za sve željne opuštajućih trenutaka, dubine 0,90 m i površine od 86 do 115 m2
  • Bazen za plivanje, dubine 1,30 m i površine 182 m2
  • 2 bazena za mlade, spojena toboganom, za sve željne vodene zabave, površine 60 m2 i 220 m2
  • Spray park
  • Amfiteatar za animaciju, kapaciteta 750 osoba

 

Poseban po svojoj lokaciji – odmah uz more, bazenski kompleks Zaton Holiday Resorta mjesto je gdje će cijela obitelj pronaći nešto za sebe. Roditelji odmor na prostranom sunčalištu i hidromasažnim ležaljkama u bazenima, djeca zabavu na vodenim atrakcijama, a svi zajedno obiteljske trenutke u bazenima, restoranima i barovima.

Uronite i zaplivajte u nezaboravnu vodenu zabavu – igra s najmlađima ovdje ne prestaje. Zaton Holiday Resort čeka na vas!

 

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.