Novosti u 2017. – Camping Resort Lanterna

News-in-2017-Camping-Resort-Lanterna

Od 2017. godine Camping Resort Lanterna donosi nova tematska naselja – saznajte što vas sve očekuje!

 

NOVOSTI U CAMPING RESORT LANTERNA U 2017.:

1

Nova Piazza kampa

Novouređeno središnje mjesto brojnih događanja u kampu je Piazza. Pronaći ćete supermarket, zelenu tržnicu, specijalizirane trgovine opremom za kampiranje i sportskom opremom, lokalnim proizvodima, novi À la carte restoran Gran Duro s pogledom na more, dječje igralište i centralni prostor za brojna obiteljska događanja.

 

2

Novi Marbello Premium Village

Provedite svoj odmor okruženi umirujućim mirisom i zvukom mora. Nove 32 prostrane i potpuno opremljene mobilne kućice s natkrivenim terasama smještene tik uz more idealan su odabir za odmor na Jadranu. U Marbello Premium Villageu se nalaze i zasebna recepcija za goste sela i restoran Tuna Bay Grill.

3

Novi Happy Dog Premium Village

Putovanje s kućnim ljubimcem za vas je uvijek veselje, a njima velika nagrada. Od 2017. godine u Camping Resortu Lanterna idealan odabir za odmor s kućnim ljubimcem je Happy Dog Premium Village: 18 novih i potpuno uređenih mobilnih kućica. U naselju se nalaze sadržaji prilagođeni odmoru s kućnim ljubimcima: trgovina za kućne ljubimce, igrališta za pse, mjesta za istrčavanje pasa, vodeni parkić za pse i plaža za pse.

 

4

Novi restoran Tuna Bay Grill

Gastronomski doživljaj u znaku tune i mora zagarantiran je novom restoranu Tuna Bay Grill smještenom u Tarskoj vali – mirnom dijelu Camping Resorta Lanterna. Jedinstvena prilika uživanja u tuni i vinu, pogledu na more i Novigrad pružit će se upravo u ovom restoranu. Da li je potrebno više za toplu ljetnu večer?

 

5

Proširenje obiteljskog vodenog parka

Obiteljski vodeni park od 2017. godine dobiva nove atrakcije: 3 nova vodena tobogana i 2 nova bazena. Svi bazeni postat će grijani, tako da je obiteljska vodena zabava osigurana od ranog proljeća sve do kasne jeseni.

 

6

Nova unutarnja zona za obiteljsku zabavu s teatrom i kino dvoranom

 

7

Posebna zona za tinejdžere s igricama, prostorom za druženje i diskom

 

8

Novi prostor za zabavu s društvenim i video igricama

 

9

Preuređenje parkinga za prijavu u kamp

 

10

Uređenje plaže i prirodnog krajolika kampa

 

Mnoštvo noviteta, sadržaja i aktivnosti za obitelji s malom djecom, tinejdžerima, ali i njihove kućne ljubimce – i to sve u jednom kampu! Camping Resort Lanterna jedva čeka upoznati vas sa svim svojim posebnostima!

 

>>Pogledajte i novosti iz 2016. godine: CAMPING RESORT LANTERNA****

 

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.