Novosti u 2016. – Camping Resort Krk

Camping-Resort-Krk-news-2016

Od 2016. godine postaje prvi hrvatski kamp sa 5* i donosi mnoštvo noviteta i poboljšanja – saznajte što vas očekuje!

Novosti u Camping Resort Krk u 2016. :

1

Novo vodeno igralište za djecu

Ništa ne veseli djecu i potiče njihovu igru kao voda na igralištu. Tobogani, prskalice i vodene atrakcije mamiti će smijeh na njihova lica. Dok se najmlađi zabavljaju, vi možete odmoriti na sunčalištu koje se nalazi odmah uz vodeno igralište.

2

Kamp Piazza

Novouređeni središnji trg mjesto je na kojem možete potražiti svježe namirnice za objed. Pronaći ćete brojne trgovine, pekare, tržnicu, restorane i prostor za razna događanja.

3

Novi Bella Vista Premium Village

Inovativne 63 mobilne kućice posebne su po pogledu na more koji se pruža s njihovih terasa. Gosti Bella Vista Premium Village na raspolaganju će imati vlastiti bazen sa sunčalištem,  uređenu šetnicu sa zabavnim sadržajem i to sve u zoni bez prometa.

4

Preuređeni beach bar

 

5

Potpuno preuređenje jednog sanitarnog čvora i renovacija tri sanitarna čvora

 

6

Dodatna poboljšanja i unaprijeđenje kvalitete

Novih 36 mobilnih kućica pronaći ćete u novoj zoni Campinga Resort Krk i uživati u mnoštvu hortikulturnog uređenja.

 

Mnoštvo sadržaja, aktivnosti i noviteta – i to sve u obiteljskom eko kampu na otoku Krku! Odaberite Camping Resort Krk za svoj odmor i priuštite si kampiranje u prvom hrvatskom kampu s 5*! 

 

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.