Upoznajte meinmobilheim.de i my-mobilehome.com – nove portale za mobilne kućice

Mobile-meinmobilheim-750x250

Znamo koliko vam je bitna provjerena informacija o sadržaju kućice, uslugama uključenim u cijenu boravka i detaljima koji vaš odmor čine jednostavnim i praktičnim –  kakav bi i trebao biti. U tu svrhu razvili smo nove portale na engleskom – my-mobilehome.com  i njemačkom jeziku – meinmobilheim.de na kojima detaljno prikazujemo sadržaj mobilnih kućica, ali i kampova u kojima su smještene.

Dnevno razmjenimo stotine e-mailova i telefonskih poziva s gostima iz Njemačke, Austrije, Švicarske i šire, te nastojimo točno i precizno odgovoriti na sva njihova pitanja. Naši stručnjaci za mobilne kućice, ovdje su kako bi vam pomogli u pronalaženju idealne mobilne kućice, nudeći vam kontinuiranu podršku i kreirajući ponude prilagođene vašim željama i potrebama.

Na našim novim portalima pronaći ćete i detaljne informacije o opremljenosti mobilnih kućica, uslugama uključenima u cijenu vašeg boravka te detalje o okolini (restorani i trgovine, animacija, sportske aktivnosti). Ali i korisne informacije o plaćanju boravka, iznosu depozita i različitim mogućnostima rezervacije. Tu su i pojedinosti boravka u kampovima, kao što su primjerice vrijeme prijave i odjave, izmjena posteljinu i ručnika, dužina minimalnog boravka i slično.

my-mobilehome.com

Meinmobilheim.de i my-mobilehome.com mjesta su koja sadrže sve odgovore na vaša pitanja o mobilnim kućicama. Vjerujemo da ćete uživati ​​u pregledavanju više od 150 mobilnih kućica i pronalasku one koja je idealna za vas!

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.