[E-book] TOP 13: Najljepše plaže u hrvatskim kampovima

Pri samom spomenu odmora, većina ljudi zamišlja isto. Svoj komad obale, pogled prema moru, savršene prozirne tirkizne boje. Plaže od najsitnijeg pijeska kao stvorene za duge bosonoge šetnje. Sve to i puno više pronaći ćete na plažama Hrvatske!

Donosimo vam listu i e-book najljepših plaža smještenih u hrvatskim kampovima!

Na blogu i e-booku možete pronaći:

  • 13 pažljivo odabranih plaža u kampovima duž Jadranske obale
  • Lokacije najboljih plaža
  • Praktične savjete koje vam nitko ne bi rekao

 

Kada pričamo o plažama u Hrvatskoj, pričamo o čistom i bistrom moru. Pričamo o šarmantnim šljunčanim uvalama i osunčanim gorostasnim stijenama. Pričamo o glazbi, adrenalinu i zabavi.

1. Plaža Stella Maris activity beach

Plaža Stella MarisSitni šljunak izrodio je dugu lagunu kao stvorenu za aktivnosti i zabavu na moru. Želite li provesti dan ili samo poslijepodne na ovoj plaži, zaboravite na izležavanje na suncu. Mnoštvo ljetnih sportova i aktivnosti na vodi pozivat će vas na zabavu.

HappySvidjeti će vam se zbog: Idealna je za sve generacije. Adrenalinska zabava za odrasle i mlade, ali i za obitelji s djecom. I da, iznad nje se vijori Plava zastava – potvrda kvalitete i čistoće mora.

BulbSavjet: Ne zaboravite suncobran ili šator! Iako okružena borovom šumom, sama plaža je izložena toplini sunčevih zraka.

2. Plaža Amarin – Kamp Amarin

Plaža AmarinKažu da je raznolikost lijepa. Ta ljepota preslikana je na plažu Amarin, nekad najpoznatiju nudističku plažu regije. Šljunčana, stjenovita ili popločana – sve su natkrivene prirodnim hladom. Zbog blagog prilaza moru idealna je za obitelji s malom djecom, ali i starije osobe.

happy-1.png

Svidjeti će vam se zbog: Raznolikosti. Pronaći ćete šljunčanu plažu za veselje s djecom, ali i mir i tišinu – na suncem okupanim stijenama.

bulb.png

Savjet: Svi posjetitelji koji nisu gosti kampa, na recepciji će morati platiti ulaznicu po cijeni od 20,00 kn (3,00 €).

3. Plaža Polidor – Kamp Park Polidor

Plaža PolidorImate li djecu i kućne ljubimce, ova je plaža savršena za vas! Posuta sitnim oblucima i natkrivena suncobranima, osim istinskog mediteranskog ugođaja pružiti će vam i hlad tijekom cjelodnevnog izležavanja.

happy-1.png

Svidjeti će vam se zbog: Plaže za pse, plaže za djecu i beach bara. Ležaljki, kreveta s baldahinima i vreća za ležanje.

bulb.pngSavjet: Udaljena je 800 m od Campinga Polidor. Ali prijevoz do nje je osiguran – na raspolaganju će vam biti električni autić!

 

>> Besplatno preuzmite e-book TOP 13: najljepše plaže u hrvatskim kampovima <<

4. Vela PlažaKamp Zablaće

Plaža ZablaćePrirodna. Duga. Okupana tirkiznim morem. Sve je to Vela plaža. Posuta sitnim šljunkom duž cijele svoje obale, idealna je za igre u plićaku. Zbog plitkog mora i blagog ulaza idealna je za djecu i slabije plivače. Osim njih, mlađe generacije će osim kupanja u moru, na ovoj plaži pronaći mnoštvo aktivnosti – sportskih, ali i zabavnih u barovima.

happy-1.png

Svidjeti će vam se zbog: Lokacije. Okružena je brojnim barovima, restoranima, trgovinama i atrakcijama.

bulb.png

Savjet: Ukoliko želite provesti dan na ovoj plaži, dođite čim ranije ujutro. Nije rijetkost da u visokoj sezoni, naročito u kolovozu je nemoguće pronaći mjesto. I ne zaboravite suncobran!

5. Rajska PlažaKamp San Marino

Rajska plaža - San MarinoPlitko, toplo more i sitni, prirodni pijesak zaista čine ovu plažu rajskom. Kilometar i pol duga, opremljena je tuševima, kabinama za presvlačenje, ali i dijelom namijenjenim za kupanje s kućnim ljubimcima.

happy-1.png

Svidjeti će vam se zbog: Stotina i stotina metara pješčane plaže. Ako volite pješčane plaže 🙂

bulb.pngSavjet: Čuvajte se pijeska. Zavući će se u torbe, kupaće kostime, čak i vaš sendvič, pa i u usta. Osim ako volite prirodni peeling.

 

6. Plaža BunculukaNaturistički kamp Bunculuka

Plaža BunculukaOkružena gorostasnim stijenama, naturistička plaža Bunculuka savršeno je utočište za bijeg od svakodnevice. Smještena u romantičnoj uvali, svojim se šljunčanim oblucima lagano spušta u kristalno more.

happy-1.png

Svidjeti će vam se zbog: Neodoljivog poziva prirode. Vjetra. Sunca. Valova.

bulb.pngSavjet: Kupanje na plaži Bunculuka dozvoljeno je ako se poštuju pravila naturizma. Zato ako želite vidjeti ovu ljepoticu, zaboravite na kupaće kostime!

7. Plaža ŠkrilaKamp Škrila

Plaža ŠkrilaSmještena u istoimenom kampu, kruna je i ponos kampa Škrila. I to ne bez razloga. Dovoljno ju je samo pogledati. Azurno more svojom čistoćom kupa bjelinu sitnog šljunka. Unajmite ležaljku i suncobran, jer plaža uživa sunčeve zrake tijekom cijelog dana.

happy-1.png

Svidjeti će vam se zbog: Boja. More nikada nije zamućeno. Razlog tomu je plaža umjesto pijeska posuta sitnim bijelim šljunkom.

bulb.pngSavjet: Izbjegavajte kupanje za valova. Osim što je sunčanje na plaži skoro pa neizvedivo, jer ju more kompletno prekrije, nije ni sigurno. Uživajte u njenoj ljepoti za dana kada vas miluje maestral.

Svidio vam se naš odabir? U nastavku vam donosimo besplatan e-book u koji smo sabrali svih 13 najljepših plaža sa lokacijama, posebnostima i savjetima kako biste si olakšali odabir vašeg kampa!

Besplatno preuzmite e-book TOP 13: najljepše plaže u hrvatskim kampovima