Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

1 najboljih obiteljskih mobilnih kućica u Hrvatskoj

Tražite mjesto gdje se spajaju priroda i udobnost, gdje ćete se sa svojom obitelji osjećati kao kod kuće? Povežite najmlađe s prirodom i uživajte sve pogodnosti obiteljskih mobilnih kućica. Jer sretna djeca znače sretni roditelji.

Okružene zelenilom, obiteljske mobilne kućice svojom opremljenošću pružaju sve potrebno za istinski obiteljski odmor u kampu. Tri spavaće sobe, dvije kupaonice i prostrana natkrivena terasa osnovna su obilježja obiteljskih mobilnih kućica. Smještene na izvrsnim lokacijama u kampu, u blizini dječjih igrališta, bazena i vodenih parkova – bezbrižnost tijekom odmora u ovim mobilnim kućicama je zagarantirana.

Aktivnosti koje će zaokupirati vrijeme vaše djece, bez obzira na dob, su nebrojene. Mini klub, bazeni s toboganima i atrakcijama, kreativne radionice i sportska natjecanja samo su neki zabavni programi koji će veseliti vašu djecu, ali i vas. Dok najmlađi otkrivaju svoju kreativnost na dječjim radionicama, oni malo stariji mogu se priključiti sportskim natjecanjima. A vi možete birati. Otkrijte i vi svoju kreativnost, budite strastveni navijač ili se opustite u danu na svoj najdraži način.

Odaberite svoju obiteljsku mobilnu kućicu i priuštite sebi i svojim mališanima nezaboravno iskustvo odmora!

Prikaži više
Odaberite datum dolaska i odlaska
Odaberite datume dolaska i odlaska
2 Odraslih, 0 djece, 0 ljubimaca
Odaberite broj gostiju

Odrasli Dob 18+

Djeca Dob 0-17

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci Svi ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu Filter
Regije:

Vita Family

Kamp Vita, Kontinentalna Hrvatska, Zagorje (Hrvatska)

  • Kvadratura: 34,4 m2
  • Sobe: 3
  • Kapacitet: 6
  • WiFi
  • Ljubimci nisu dozvoljeni

Učitavanje mape ...

Pošalji upit

Odaberite datum dolaska i odlaska

Odrasli Godine 18+

Djeca Godine ispod 18

Kućni ljubimci Svi ljubimci

Najčešće postavljana pitanja

Čime su opremljene obiteljske mobilne kućice u kampovima u Hrvatskoj?
Većina mobilnih kućica sadrži dobro opremljenu kuhinju, kupaonicu s tušem, klimu i prostranu natkrivenu terasu. U kuhinji ćete pronaći osnovno posuđe i uređaje za pripremu jela. Obiteljske mobilne kućice imaju 2 ili 3 spavaće sobe te u pravilu imaju 2 kupaonice, a kapacitet im je većinom 4+2 ili 6+2 (za 6 ili 8 osoba). Na terasi se nalaze ležaljke te stol sa stolicama, a na nekima na raspolaganju stoji i roštilj. Ukoliko smještaj ne raspolaže roštiljem, možete ponijeti vlastiti električni roštilj (plinski i roštilj na ugljen su zabranjeni). Detaljne informacije vezane za opremljenost mobilnih kućica pronaći ćete na stranicama individualnih kampova u sekciji "Prikaži sve značajke".
Mogu li gosti obiteljskih mobilnih kućica besplatno koristiti sadržaje u kampu?
Gosti mobilnih kućica mogu besplatno koristiti plaže i bazene unutar svih hrvatskih kampova, ali i uživati u raznim aktivnostima i sadržajima unutar kampa. Većina kampova ima organizirane animacije za djecu od 4-12 godina, dok pojedini imaju i za djecu od 0-17 godina. Za djecu se priređuju razne sportske aktivnosti, večernji program, kino projekcije, razne kreativne radionice i sl. Osim za djecu, u kampovima je organiziran animacijski program i za odrasle koji podrazumijeva razne sportske aktivnosti - biciklističke ture, pilates, joga, tjelovježba, zumba. Također, većina kampova ima polivalentna igrališta, a gostima su na raspolaganju različiti tereni (odbojka na pijesku, nogomet, košarka, tenis itd.). Kampovi nude i mogućnost uživanja u vodenim sportovima – najam kajaka, SUP-a, pedalina, vodenih skutera itd. Imajte na umu da su aktivnosti koje su organizirane u sklopu animacijskog programa u pravilu besplatne, međutim sve ostale aktivnosti/sadržaji se dodatno naplaćuju.
Jesu li kućni ljubimci dozvoljeni u obiteljskim mobilnim kućicama?
Većina obiteljskih mobilnih kućica dopušta boravak kućnih ljubimaca (u pravilu samo 2), ali se naknada za njihov boravak dodatno naplaćuje. Naplata se obračunava po danu, prema važećem cjeniku za tekuću godinu kampa ili vlasnika mobilnih kućica. Naknada za kućne ljubimce ovisi o periodu boravka (predsezona/postsezona i glavna sezona) te će vam se prikazati u procesu rezervacije. U većini hrvatskih kampova nadoplata za kućne ljubimce vrši se na recepciji kampa. Također, neke mobilne kućice naplaćuju dodatno čišćenje ukoliko je u njima boravio kućni ljubimac.
U kojem kampu mogu pronaći obiteljske mobilne kućice uz more?
Ako želite boraviti u obiteljskoj mobilnoj kućici u neposrednoj blizini mora (do 150 m od mora), preporučujemo rezervaciju istih u sljedećim kampovima:

• Istra: Kamp Park Umag, Kastanija, Lanterna Premium Camping Resort, Kamp Puntica, Istra Premium Camping Resort, Kamp Veštar, Kamp Arena One 99 Glamping i Kamp Arena Grand Kažela

• Kvarner: Ježevac Premium Camping Resort

• Dalmacija (sve regije): Kamp Terra Park Phalaris, Kamp Ugljan, Kamp Amadria Park Trogir i Kamp Galeb

Točnu lokaciju mobilnih kućica možete vidjeti klikom na opciju "Prikaži na karti".
Ako putujem s prijateljima ili obitelji, je li moguće rezervirati dvije mobilne kućice jednu do druge?
Budući da je recepcija zadužena za podjelu brojeva mobilnih kućica, mi kao agencija nismo u mogućnosti rezervirati dvije i/ili više mobilne kućice jednu do druge. Međutim, rado ćemo proslijediti vaš zahtjev recepciji prilikom rezervacije kako bi vas, ovisno o raspoloživosti, nastojali smjestiti jedne do drugih. Broj mobilne kućice u kojoj ćete biti smješteni dobit ćete na recepciji prilikom check-ina.
Je li moguće unajmiti hranilicu za dijete i dječji krevetić, te koja je cijena?
Da, u većini je kampova moguće dodatno unajmiti dječji krevetić ili ogradice, te hranilicu za dijete. U nekim mobilnim kućicama je navedeno već dostupno, dok je u drugima dostupno na upit. Kako biste se osigurali, najbolje je da odmah prilikom rezervacije u drugom koraku u polju komentara i želja, napomenete da ih želite dodatno unajmiti. Najam opreme za djecu je u pravilu besplatan. Točne informacije o mogućnosti najma možete pronaći na stranicama pojedinačnih kampova.
Mogu li gosti obiteljskih mobilnih kućica besplatno koristiti bazene u kampu?
Da, gosti mobilnih kućica mogu besplatno koristiti bazene unutar kampa. U pojedinim kampovima postoji i vodeni park koji je također besplatan za goste mobilnih kućica. Pojedine mobilne kućice su u kampovima pretvorene u manja naselja unutar kojih se nalaze manji bazeni koje mogu koristiti isključivo gosti mobilnih kućica unutar naselja.
Mogu li gosti obiteljskih mobilnih kućica dodatno rezervirati uslugu doručka/polupansiona?
Ukoliko želite rezervirati obiteljsku mobilnu kućicu, a ujedno ste zainteresirani za uslugu doručka/polupansiona, isto je moguće u sljedećim kampovima:

• Istra: Kamp Porto Sole, Istra Premium Camping Resort, Kamp Amarin, Kamp BiVillage (usluga polupansiona), Aminess Maravea Camping Resort, Kamp Polari i Kamp Veštar (doručak)

• Kvarner: Aminess Atea Camping Resort (polupansion)

• Dalmacija (sve): Kamp Zaton Holiday Resort, Kamp Amadria Park Šibenik i Kamp Galeb (polupansion)

Navedene usluge moguće je rezervirati isključivo direktno na recepciji prilikom dolaska.
Jesu li ležaljke i suncobrani besplatni za goste obiteljskih mobilnih kućica?
Ležaljke i suncobrani se gostima mobilnih kućica na plaži/bazenu naplaćuju po važećem cjeniku kampa za tekuću godinu. U većini slučajeva je cijena formirana za paket: 2 ležaljke i 1 suncobran za 1 dan. Plaćanje se vrši svaki dan, te ovisi o dostupnosti tog dana pa stoga nije moguće unaprijed rezervirati ležaljke i suncobrane za cijeli boravak. Besplatne ležaljke su gostima na raspolaganju na terasama mobilnih kućica (ako određena mobilna kućica raspolaže ležaljkama), te u većini slučajeva na bazenima unutar naselja mobilnih kućica.
Koja je prosječna cijena obiteljskih mobilnih kućica, te je li potrebno unaprijed izvršiti rezervaciju?
Prosječna cijena obiteljske mobilne kućice (za tjedan dana) u kampu sa 4 zvjezdice u Hrvatskoj iznosi 1.500 - 2.500 € u pred i postsezoni, dok je u visokoj sezoni cijena 3.100 - 4.200 €. Cijene obiteljskih mobilnih kućica su u pravilu nešto veće od ostalih tipologija zbog svoje veličine i opremljenosti. Na cijene smještaja utječe broj osoba (odnosno veličina smještaja - za 2, 4, 6 ili 8 osoba), period boravka (praznični termini), stupanj opremljenosti, raspoloživost i sama lokacija (blizina mora). Kod pojedinih mobilnih kućica su turistička taksa, posteljina, ručnici i završno čišćenje uključeni u cijenu, dok se kod nekih dodatno naplaćuje. Točne informacije o navedenome možete pronaći na stranici za vrijeme procesa rezervacije. Kako biste ulovili dodatni popusti i rezervirali smještaj po najpovoljnijoj cijeni, preporučujemo pravovremenu rezervaciju, za vrijeme "Early booking-a" (studeni-veljača).
Koji su uvjeti rezervacije i otkazivanja obiteljskih mobilnih kućica?
Prilikom rezervacije mobilne kućice u nekim kampovima potrebna je uplata akontacije ili ukupnog iznosa (ovisno o izabranom cjeniku), a ostatak se obračunava na recepciji kampa. S druge strane, prilikom rezervacije pojedinih mobilnih kućica potrebno je ispuniti podatke kreditne kartice koja u tom slučaju samo garancija za putovanje, dok se konačni obračun usluga vrši na recepciji. Ukoliko ste već izvršili rezervaciju, istu je kod nekih kampova moguće otkazati do nekoliko dana prije putovanja, dok ju kod nekih nije moguće besplatno otkazati (ovisno o izabranom cjeniku). U potonjem se slučaju zadržava uplaćena akontacija/ukupan iznos ili se tereti kreditna kartica sukladno uvjetima. Točne uvjete rezervacije i otkazivanja možete vidjeti u prvom koraku booking procesa.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.