Poseidon Mobile Home Resort****

U neposrednoj blizini šljunčane plaže i ugodnom šetnjom udaljen od Makarske, smjestio se 4* resort koji raspolaže s 24 mobilne kućice i 5 apartmana, Poseidon Mobile Homes Resort. Osim vrhunskog smještaja pronaći ćete restoran, bazen i dva teniska terena.

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 150
  • Površina: 9ha
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: V - X
  • Mobilne kućice: 24
  • Apartmani: 5
  • Wifi Gratis

Kada želite boraviti u kampu Poseidon Mobile Home Resort?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

SMJEŠTAJ

Poseidon Mobile Homes Resort raspolaže raznolikim smještajem. Tu ćete pronaći vrhunski opremljene mobilne kućice i moderne apartmane. Sav smještaj je usmjeren ka moru, dok pojedini raspolaže i panoramskim pogledom na more i otok Brač. Mobilne kućice Adria Xline 6 idealne su za boravak maksimalno 8 osoba u 3 spavaće sobe, 2 kupaonice dok su mobilne kućice Adria Xline 4 opremljene s 2 spavaće sobe i 2 kupaonice i mogu primiti 6 osoba. Sve mobilne kućice imaju natkrivenu prostranu terasu sa stolom za objed i ležaljkama. Osim mobilnim kućicama, resort raspolaže i Studio apartmanima, vrhunski opremljenima i idealnima za boravak 2 osobe. Svim je gostima u resortu na raspolaganju i dodatni sadržaj poput perilice i sušilice rublja.

RESTORANI I BAROVI

Idealan odabir za doručak, ručak ili večeru je restoran Adrion koji u svojoj ponudi nudi autohtonu dalmatinsku domaću kuhinju. U periodu od 8 do 11 h svim je gostima resorta omogućen doručak u restoranu, po prethodnom dogovoru s recepcijom. Uz restoran, u resortu ćete pronaći i bar za ljetna osvježenja.

PLAŽE I BAZENI

Vodene zabave u Poseidon Mobile Homes Resortu ne nedostaje. Tu ćete pronaći bazen sa sunčalištem za opuštajuća popodneva, u čijoj se neposrednoj blizini nalazi i bar samog resorta. Na svega 250 m od resorta šljunčana plaža, idealna za zabavu, ali i ljenčarenje u obližnoj borovoj šumi.

AKTIVNOSTI

Mnoštvo je aktivnosti koje vam stoje na raspolaganju u Poseidon Mobile Homes Resortu. Od zabave na bazenu resorta, teniskih turnira, ali i rekreativnih mečeva, raznih vodenih zabavnih aktivnosti na moru i šljunčanoj plaži u blizini.

Prikaži više