Naturistički kamp Valalta***

Na obroncima rovinjske obale prostire se naturistički kamp Valalta, kamp koji već četiri desetljeća osigurava besprijekornu kvalitetu naturističkoga odmora. Uronjen u mediteransko okruženje, idealno je mjesto za povratak prirodi.

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 7200
  • Površina: 120ha
  • Tip kampa: FKK
  • Sezona: IV - X
  • Parcele: 2061
  • Mobilne kućice: 151

Kada želite boraviti u kampu Naturistički kamp Valalta?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Na nekoliko koraka od bistrog mora rasprostranjena je 2.061 parcela, potpuno opremljena priključkom na struju, a veliki dio njih i priključkom na vodu i odvodnju. Ostvarite neposredni dodir s prirodom uz vrhunsku udobnost vlastitog doma u mobilnim kućicama Lux, Sun 4, Sun 2 i Classic naturističkog kampa Valalta. Sanitarni čvorovi, uz standardnu opremu, uključuju i dijelove za djecu te kupaonice za osobe s invaliditetom.

RESTORANI I BAROVI

Bogatstvo gurmanske ponude pronađite u brojnim restoranima, picerijama ili zalogajnicama. Doživite autentičan mediteranski doživljaj u restoranu Spacio i kušajte plodove Jadranskog mora. Izvorne istarske delicije, mesne specijalitete i tjestenine možete probati u nekoliko restorana kampa: restoran Uvala, restoran Saline ili pizzerija Pizza. Osvježite se koktelom u kafiću uz bazen ili se zabavite do kasno u noć u baru Chaka Bar.

PLAŽE I BAZENI

Veliki izbor plaža u kampu zadovoljit će sve vaše potrebe opuštajućeg odmora. Ispijte jutarnju kavu na kompleksu bazena, nogu uronjenih u vodu dok se djeca bezbrižno igraju s animatorima i uživaju u spuštanju vodenim toboganom. U koje god vrijeme da boravite u kampu, zaplivati možete u grijanom bazenu ili se opustiti u hidromasažnoj kadi.

AKTIVNOSTI

U naturističkom kampu Valalta nikad nije dosadno. Aerobik, gimnastika, sportska natjecanja i kreativne radionice samo su dio raznovrsne ponude naturističkog kampa Valalta. Stručni će odgajatelji sa zadovoljstvom provoditi vrijeme s vašom djecom, naučiti ih slikati, izrađivati predmete od prirodnih materijala i plesati. Nedjeljom se zabavite na pivskom party-u, a svaku se večer na različim mjestima kampa opustite u notama žive glazbe.

Prikaži više