Klen Garden Escape Mobile Homes Village****

Iskonski spoj s prirodom i mobilne kućice jedinstvenog dizajna u mirnom okruženju središnje Istre, daleko od buke i stresa svakodnevnice čekaju na vas, u obiteljskom tematskom selu mobilnih kućica, Klen Garden Escape – u.

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 8
  • Površina: 0,5ha
  • Tip kampa: Mini Kamp
  • Sezona: III - X
  • Mobilne kućice: 2
  • Wifi Gratis

Kada želite boraviti u kampu Klen Garden Escape Mobile Homes Village?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

Daleko od prometnih turističkih mjesta, ali samo 2 km od plaže, nalazi se Klen Garden Escape, tematsko selo mobilnih kućica potpuno uronjeno u zelenilo i ljepote istarskog krajolika kako bi vam pružilo doživljaj prirode u njenom najiskonskijem obliku.

U Klen Garden Escape -u pronaći ćete dva tipa mobilnih kućica, Eco Forest Oasis i Eco Garden Oasis koje će vas svojim jedinstvenim dizajnom i brojnim dodatnim sadržajima zasigurno oduševiti.

Kompletno opremljene mobilne kućice raspolažu s 2 spavaće sobe, jednom kupaonicom s tušem, potpuno opremljenom kuhinjom, dnevnim boravkom, klima uređajem, WiFi priključkom te prostranom natkrivenom terasom s ležaljkama, mrežom za ležanje i stolom i stolicama za objed. Obje kućice imaju i  vanjsku kadu na terasi i roštilj. Površina mobilnih kućica je 31m 2,  dok prostrane terase imaju površinu od čak 31m2, idealnih za opuštanje 4 gostiju. Osim modernog boravka u ovim mobilnim kućicama kao stvorenima za opuštanje, u obiteljskom imanju Klen Garden Escape možete uživati u vožnji biciklama, a na raspolaganju su vam i natkriveno parkiralište, vrt s aromatičnim mediteranskim biljem, poseban paket za yogu i meditaciju te paket dobrodošlice koji sadrži iznenađenje.

Lokacija sela je izvrsna polazna točka za brojne dnevne izlete u turistička središta u blizini, kao što su Nacionalni park Brijuni ili pak posjet intimnim, privatnim plažama udaljenima svega par kilometara.

Provedite moderan odmor u prirodi i uživajte sve čari prirodnog okruženja i opuštanja u jedinstveno opremljenim, novim mobilnim kućicama Klen Garden Escape, tematskog sela mobilnih kućica.

Prikaži više