Kamp Odmoree****

Na pješčano-šljunčanoj plaži dugoj 11 kilometara između grada Zadra i otoka Paga smjestio se mini kamp Odmoree. Otvoren cijele godine, kamp Odmoree pružit će doživljaj kampiranja o kakvom svi sanjamo, nadomak mora.

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 39
  • Površina: 0,3ha
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: Cjelogodišnji kamp
  • Parcele: 11
  • Mobilne kućice: 3
  • Wifi Gratis

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

9 Beach parcela smještenih direktno na plaži kampa osim potpune opremljenosti nude i besprijekoran miris mora i šum valova tik do vašeg kampera, kamp prikolice ili šatora. Parcele raspolažu priključcima za struju, vodu i odvodnju te WiFi i SAT TV priključkom. 2 osunčane Sunnyside parcele opremljene priključcima za struju i vodu te WiFi priključkom idealne su za one željene upijanja sunčevih zraka. U blizini parcela pronaći ćete suvremene i opremljene sanitarne čvorove za osjećaj potpunog komfora i tijekom kampiranja. 3 dizajnerski uređene mobilne kućice StarFish House, Anchor House i Beach  House s detaljima ljeta, plaže i mora savršeno stvaraju osvježavajući morski ambijent. Mobilne kućice nude smještaj za 4 ili 6 osoba, a raspolažu s dvije spavaće sobe, moderno opremljenom kuhinjom, jednom ili dvije kupaonice s tušem, kao i SAT TV- om i WiFi priključkom. Uživajte u pogledu na plažu i obližnju uvalu koji se pruža sa opremljenih, natkrivenih terasa svih triju mobilnih kućica.

RESTORANI I BAROVI

Zahvaljujući njegovoj lokaciji, u samom srcu Dalmacije, kamp Odmoree idealna je prilika za kušanje tradicionalnih dalmatinskih jela poput „školjki na buzaru“, ribljih specijaliteta sa žara, crnog rižota ili poznatog paškog sira. Za one slatkog nepca tu su i neizbježne slastice fritule, ali i originalni zadarski maraschino liker. Ove vrhunske specijalitete pronaći ćete u obližnjim restoranima, ali i u susjednoj konobi koja organizira „dalmatinske večeri“.

PLAŽE I BAZENI

Duga pješčano – šljunčana plaža idealna je za bezbrižno uživanje svih generacija tijekom toplih ljetnih mjeseci. Veselju onih najmlađih neće biti kraja jer je plaža kampa opremljena dječjim igralištem, ali i terenom za odbojku na pijesku. Za dodatno osvježenje zaslužan je i bazen, s pogledom na more i plažu kampa.

AKTIVNOSTI

Za ljubitelje prirode u blizini kampa tu su čak tri nacionalna parka, Paklenica, Kornati i Krka. Za one željne aktivnosti, ali i vodenih sportova tijekom odmora, mogućnosti su beskrajne. Okušajte se u planinarenju, raftingu, slobodnom penjanju ili pak ronjenju i jedrenju otocima. Tražite li znamenitosti i atrakcije, nećete ostati ravnodušni. Grad Zadar obiluje jedinstvenim atrakcijama kao što su Morske Orgulje i Pozdrav Suncu, ali i bogatom kulturnom baštinom.

Prikaži više