Kamp Navis*

Smješten na samo 3 km od grada Novalje na otoku Pagu, kamp Navis nudi sve za opuštajući obiteljski odmor u glamping šatorima uz more.

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 315
  • Površina: 2ha
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: IV - X
  • Parcele: 100
  • Wifi Gratis

Kada želite boraviti u kampu Kamp Navis?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

PARCELE I GLAMPING ŠATORI

Kamp Navis raspolaže sa 100 prostranih i uređenih parcela uz more idealnih za uživanje u sunčevim zrakama. Sve parcele raspolažu priključkom električne energije i vode. Moderni i novi, grijani sanitarni čvorovi opremljeni su prostorima za ručno pranje posuđa i rublja, perilicima rublja te prostorom za pražnjenje kemijskih WC-a. Ako se ne želite odreći komfora vlastitog doma, odaberite jedan od tri tipa klimatiziranih glamping šatora kampa Navis. Prepustite se jedinstvenoj otočnoj ljepoti otoka Paga s prostranih i natkrivenih terasa suvremeno opremljenih šatora.

BAROVI

Odmorite se od mora i sunca u beach baru smještenom na samoj plaži kampa, gdje možete uživati u ispijanju dugih popodnevnih kava i osvježavajućih ljetnih pića.

PLAŽA

Šljunčana plaža kampa Navis, atraktivna i novouređena opremljena je besplatnim tuševima, suncobranima i ležaljkama idealno je mjesto za cjelodnevnu zabavu svih generacija.

AKTIVNOSTI

Osim u suncu i bistrom moru, u kampu Navis uživati možete i u aktivnom odmoru. U neposrednoj blizini kampa nalazi se biciklistička staza duga 20 km savršena za zaljubljenike u biciklizam, ali i one koji uživaju u dugim šetnjama. U kampu je pristup internetu besplatan, za djecu je uređeno igralište, a tu je i soba za druženje sa zajedničkom kuhinjom i roštiljem.

Prikaži više