Kamp Miran Pirovac **

Sve što vam treba za kampiranje – parcele uz more, obilje aktivnosti i sadržaja za sve uzraste pronaći ćete nedaleko Pirovca. Odahnite u miru stoljetne borove šume i odaberite kamp Miran Pirovac za svoj odmor!

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Iz dubine borove šume prema moru lagano se spuštaju različite kategorije parcela, njih 60. Sve parcele raspolažu priključkom električne energije i idealne su za kampiranje sa šatorom. Parcele smještene uz more, osim standardnog priključka električne energije raspolažu dodatno i priključkom vode i odvodnje. Uređeni sanitarni čvorovi opremljeni su kupaonicama za osobe s invaliditetom, perilicom i sušilicom rublja. Večernje opuštanje na terasi uz more? Uživajte sve pogodnosti boravka u mobilnim kućicama. Moderne i suvremeno opremljene, mobilne kućice kampa Miran Pirovac idealan su odabir za sve željne prirode, ali i vrhunskog komfora.

RESTORANI I BAROVI

Jela pripravljena od mjesnih namirnica možete kušati u restoranu kampa, a okrjepu osvježavajućim pićem u baru na plaži – dnevnom utočištu od sunčevih zraka.

PLAŽE

Šljunčana plaža kampa Miran Pirovac poziva na osvježenje tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Okupajte se zrakama ljetnog sunca ili se uvucite u hladovinu mediteranske vegetacije idealnu za siestu – poslijepodnevno izležavanje uz more.

AKTIVNOSTI

Iako volite mir i odmor u prirodi, željni ste sportskih i zabavnih aktivnosti? Pridružite se animacijskom timu kampa i zabavite u sportskim turnirima u košarci, odbojci na pijesku i stolnom tenisu. Želite li istražiti okolicu kampa, to je moguće istraživanjem biciklističkih staza i atraktivnih šetnica.