Kamp Kastanija***

Nedaleko Novigrada, na poluotoku Pineta nalazi se kamp Kastanija. Malen i gostoljubiv, idealan je za odmor u mobilnim kućicama s pogledom na more.

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 500
  • Površina: 2ha
  • Tip kampa: Mini Kamp
  • Sezona: IV - IX
  • Mobilne kućice: 80
  • Wifi Gratis
  • Ocjena: 4.3 TrustYou

Kada želite boraviti u kampu Kamp Kastanija?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Na površini od 2 hektara kamp Kastanija nudi široki izbor smještajnih mogućnosti – od parcela do potpuno opremljenih mobilnih kućica. Na svim parcelama postoji priključak električne energije, a pojedine imaju i priključak za vodu. Posebno privlačne za kampiranje su parcele u blizini mora, koje su svojim smještajem i veličinom kao stvorene za idealan kamperski doživljaj Mediterana. Sanitarni čvorovi kampa suvremeno su opremljeni te sadrže tuševe s toplom vodom, a kupaonice su prilagođene osobama s invaliditetom. Ovaj je kamp poseban po naselju mobilnih kućica, odvojenom od ostatka kampa. Moderne i potpuno opremljene mobilne kućica Lavanda i Oliva kampa Kastanija krase prostrane terase, 2 spavaće sobe, potpuno opremljena kuhinja i klimatizacija. Za goste je osigurano i parkirališno mjesto izvan naselja, te bazen samo za goste mobilnih kućica. Nove pet-friendly Adriamar mobilne kućice, smještene u drugom dijelu kampa, potpuno su opremljene i nude prekrasan pogled i uživanje u neposrednoj blizini mora.

RESTORANI I BAROVI

Posjetite restoran kampa smješten na plaži – na meniju su svježi morski plodovi, riba i razne vrste mesa. Spojite se s okusom Mediterana na svoj način.

PLAŽE I BAZENI

Potpuni povratak prirodi doživite na netaknutim stjenovitim i betoniranim plažama iznad kojih se savijaju stoljetna stabla borova, osiguravajući prirodni hlad uz more u vrućim ljetnim mjesecima. Nedaleko naselja mobilnih kućica pronaći ćete i dugu uvalu s kamenim oblutcima, koja je zbog blagog ulaza u more i kristalno čistog mora, idealna je za djecu i sve one koje se prvi put susreću s morem. Doživite pravu vodenu zabavu i na jednom od 7 bazena u naselju mobilnih kućica.

AKTIVNOSTI

Želite li svoj odmor provesti aktivno, u kampu Kastanija možete se priključiti sportskim događanjima – košarci ili stolnom tenisu. Osim toga, kamp Kastanija je idealno polazište za istraživanje obale Istre na dva kotača. Ako ste pak više za relaksirajući odmor, u naselju mobilnih kućica pronaći ćete i relax zonu opremljenu unutarnjim i vanjskim jacuzzijem, saunom, prostorom za opuštanje te masažu.

Prikaži više