Kamp Jezera Village***

Potpuni doživljaj Mediterana – more, aromatični miris otočnog bilja, osamljene i čiste uvale – doživite upravo u kampu Jezera Village, kampu na otoku Murteru!

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 1200
  • Površina: 15ha
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: IV - X
  • Parcele: 160
  • Mobilne kućice: 10

Kada želite boraviti u kampu Kamp Jezera Village?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Imate sve potrebno za boravak na otvorenom? Odaberite parcelu pod krošnjama stabala borova i u neposrednoj blizini mora! Sanitarni čvorovi kampa suvremeno su opremljeni tuševima, prostorima za pranje rublja i posuđa. Sve parcele u kampu Jezera Village posjeduju potpunu infrastrukturu, dok su mobilne kućice opremljene klimatizacijom, kupaonicom, kuhinjom i natkrivenom terasom, idealnom za odmor i uživanje.

RESTORANI I BAROVI

Svježe lokalne namirnice i miris Mediterana obilježja su à la carte restorana. Ako ste ovisni o slatkom i mirisnim kavama, opustite se uz šalicu kave u caffe baru i pivnici odmah uz plažu!

PLAŽE

Duga šljunčana plaža zaokružila je kamp Jezera Village i stvorila savršeno mjesto za uživanje u suncu i zabavi na moru. Zbog blagog ulaza u more i kristalno čistog mora, idealan je za djecu i sve one koje se prvi put susreću s morem.

AKTIVNOSTI

Želite li svoj odmor provesti aktivno, u kampu Jezera Village možete se priključiti raznim sportskim događanjima – mini golf, tenis ili pak stolni tenis. Djeca mogu sudjelovati u dječjoj animaciji, gdje ih čekaju razne likovne radionice i mini disko u večernjim satima. Dok se djeca zabavljaju sa svojim vršnjacima, vi se možete opustiti uz piće i uz živu muziku! Želite li upoznati okolicu kampa Jezera Village, bicikl pod sebe i krenite putevima brojnih biciklističkih staza!

Prikaži više