Kamp Imperial Vodice ***

Nadomak mora, ali i centra gradića Vodice, pod stablima borove šume nalazi se utočište za bijeg od civilizacije – kamp Imperial Vodice. Isključite se i uživajte u prirodi!

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Njegovih 2,4 hektra pokriveno je dalmatinskim borovima pod kojima se rasprostiru parcele raspoređene u različite zone. Neke smještene tik uz more, druge u zelenilu borova – sve raspolažu standardnim priključkom na električnu energiju, dok pojedine imaju i priključak na vodu. Veliki izbor parcela od 30 do 190 m2 u prirodnom, očuvanom krajoliku pružiti će vam potpuni mir. Suvremeno opremljene sanitarije raspolažu zahodima za osobe s invaliditetom, tuševima i prostorom za pranje kućnih ljubimaca. Uz parcele, u kampu Imperial Vodice možete pronaći ugodan i komforan smještaj u jednoj od 18 mobilnih kućica. Potpuno opremljene, sastoje se od dvije spavaće sobe, kupaonice i kuhinje. Smještene na atraktivnoj lokaciji, pružit će vam nezaboravno, novo kamping iskustvo.

RESTORANI I BAROVI

Okusite Dalmaciju u restoranu kampa Imperial Vodice. Odaberite ovaj restoran za popodnevni obrok i predahnite od sunčanja. Brzi obrok i ljetno osvježenje pronaći ćete u baru na samoj obali mora.

PLAŽE I BAZENI

Tražite li mir i tišinu, opuštanje ćete pronaći na suncem okupanoj šljunčanoj plaži kampa. Kampirate li s obitelji i djecom za vas je kao stvoren bazen u kojem će se najmlađi družiti s vršnjacima, a vi opustiti na sunčalištu uz bazen.

AKTIVNOSTI

Aktivnosti je na pretek – i to za sve generacije! Zašto ne zaigrati tenis ili se okušati u boćanju? Postoji li bolji način upoznavanja mjesta u kojem odmarate od izleta – za vas kamp organizira brojne izlete u obližnje nacionalne parkove – Krku, Kornati, ali i Plitvice.