Kamp Imperial Vodice***

Nadomak mora, ali i centra gradića Vodice, pod stablima borove šume nalazi se utočište za bijeg od civilizacije – kamp Imperial Vodice. Isključite se i uživajte u prirodi!

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 450
  • Površina: 2,4ha
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: III - XI
  • Parcele: 145
  • Mobilne kućice: 59
  • Wifi Gratis

Kada želite boraviti u kampu Kamp Imperial Vodice?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Njegovih 2,4 hektra pokriveno je dalmatinskim borovima pod kojima se rasprostiru parcele raspoređene u različite zone. Neke smještene tik uz more, druge u zelenilu borova – sve raspolažu standardnim priključkom na električnu energiju, dok pojedine imaju i priključak na vodu. Veliki izbor parcela od 30 do 190 m2 u prirodnom, očuvanom krajoliku pružiti će vam potpuni mir. Suvremeno opremljene sanitarije raspolažu zahodima za osobe s invaliditetom, tuševima i prostorom za pranje kućnih ljubimaca. Uz parcele, u kampu Imperial Vodice možete pronaći ugodan i komforan smještaj u mobilnim kućicama. Vodice Comfort i Vodice Parkside mobilne kućice pružit će vam nezaboravno kamping iskustvo. Na njihovim prostranim i natkrivenim terasama uživati možete u zajedničkim trenucima s vašim najbližima. Smještene na atraktivnim lokacijama, potpuno opremljene, sastoje se od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i moderne kuhinje koja raspolaže perilicom posuđa.

RESTORANI I BAROVI

Okusite Dalmaciju u restoranu kampa Imperial Vodice. Odaberite ovaj restoran za popodnevni obrok i predahnite od sunčanja. Brzi obrok i ljetno osvježenje pronaći ćete u baru na samoj obali mora.

PLAŽE I BAZENI

Tražite li mir i tišinu, opuštanje ćete pronaći na suncem okupanoj šljunčanoj plaži kampa. Kampirate li s obitelji i djecom za vas je kao stvoren bazen u kojem će se najmlađi družiti s vršnjacima, a vi opustiti na sunčalištu uz bazen.

AKTIVNOSTI

Aktivnosti je na pretek – i to za sve generacije! Zašto ne zaigrati tenis ili se okušati u boćanju? Postoji li bolji način upoznavanja mjesta u kojem odmarate od izleta – za vas kamp organizira brojne izlete u obližnje nacionalne parkove – Krku, Kornati, ali i Plitvice.

Prikaži više